>>>

Getting together

Samengaan

Kijk ons eens zitten, toch wel een beetje opgetogen, in de (oude) studio van De Wereld Draait Doorrrrr. Aanleiding is een personeelsbijeenkomst van twee fuserende organisaties. Of we wilden helpen die personeelsdag wat extra schwung te geven. Graag!

Fusie
Tijdens het DWDD-deel van de middag bespraken we met hoofdrolspelers de bekende thema's bij een fusie. Waarom deze fusie? Hoe ziet de nieuwe organisatie er uit? Wat betekent het voor mijn werk? We leunden daarbij op het format van het succesvolle televisieprogramma: veel wisselingen aan tafel, gesprekken snel en to the point, tussendoor filmpjes, muziek en een gedicht.

Extra zin
Bijzonder om te merken was dat iets van de positiviteit en levendigheid van DWDD afstraalde op gesprekspartners én het publiek (lees de medewerkers van beide organisaties). Niet alleen wij waren opgetogen, dat gold voor meer mensen. Al bij binnenkomst kreeg je als vanzelf een beetje extra zin. En dat creeërde de juiste setting voor een dynamische verkenning van alle (on)zekerheiden rondom de fusie. Als ergens duidelijk werd dat de ruimte waarin je zit van invloed is op een bijeenkomst, dan was het hier wel.